Jedinstveni eventi

Riverside Garden novo je otvorena multifunkcionalna dvorana za sve tipove evenata, a nalazimo se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u sklopu zagrebačkih golf terena. Moderna dvorana okružena je prekrasnom prirodom i hortikulturom dok unutarnjim prostorom prevladavaju elegantni bijeli i bež tonovi čineći prostor prilagodljivim svim vrstama dekoracija i konfiguracija, ovisno o korporativnim bojama, temama i željama klijenta. Poseban fokus posvećujemo specifičnim zahtjevima i naš profesionalan tim spreman je na sve izazove i autentične vrste evenata.

Event

Konferencija

Team Building

Seminar

Korporativni događaji

Riverside Garden jedinstvena je lokacija za organiziranje svih vrsta evenata poput domjenka, team buildinga i gala večere. Velika dvorana u sjedećoj postavi ima kapacitet do 280 uzvanika, a u stajaćoj postavi do 500 uzvanika.

Naš tim, Catering Team Majetić, s radošću ispunjava sve želje naših gostiju kada je u pitanju hrana. Za Vas možemo pripremiti razne menu-e, švedski stol, live cooking show ili teller posluživanje. Jedan od glavnih prioriteta nam je kvalitetna hrana koja se priprema u izvrsno opremljenoj kuhinji na samoj lokaciji.

Konferencije i seminari

Riverside Garden savršena je dvorana za održavanje konferencija, seminara, edukacija i prezentacija. Unutrašnjost dvorane opremljena je platnom i projektorom, te je po potrebi moguće postaviti dodatnu tehničku opremu. Vanjska površina od 3000 m2 može primiti neograničen broj osoba, te je savršena za prijem gostiju i održavanje evenata na otvorenom. Na vanjskoj površini se nalazi i popločena terasa od 500 m2 s prekrasnim vrtnim namještajem i suncobranima.

Galerija evenata​

Pogledajte kako izgledaju naši eventi i konferencije.

Gdje se nalazimo?

Riverside Garden nalazi se na na golf terenima u Zagrebu, nedaleko od Arene Zagreb. Naša točna lokacija je Jadranska avenija 6/2, preko puta restorana Batak. Upute možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Značajke Riverside Gardena

U mogućnosti smo organizirati sve vrste evenata i korporativnih događaja poput domjenaka, gala večera, konferencija, seminara, edukacija, team buildinga, proslava i slično. Kroz više od 20 godine rada u cateringu stekli smo mnogo iskustva, te možemo reći da imamo sve što je potrebno za organizaciju svih vrsta događaja od početka do kraja.

U sklopu naše velike dvorane koja je kapaciteta do 500 uzvanika nalaze se veliki šank, pozornica, garderoba, muški i ženski toaleti, predprostor za pušače, velika terasa i zelena površina. Idealna je za održavanje evenata, konferencija i seminara.

Naša mala dvorana “Green room” je površine 80 m2 i kapacitet do 50 uzvanika. Također, ima svoj zaseban ulaz, toalete i privatan vrt s namještajem i suncobranima. Green room sadrži projektor i platno, te je savršen za manje seminare,  edukacije i radionice.

Riverside Garden kompletno je okružen zelenilom golf terena i prostranom terasom. Jedinstvena vanjska terasa ima 500 m2 i može primit do 700 gostiju.

Catering Team Majetić u dogovoru s Vama pripremit će raznolik menu: možete birati između popularnog Švedskog stola, live cooking showa ili opcije teller posluživanja. Ukusna hrana priprema se u kuhinji na lokaciji zbog čega možemo garantirati svježinu obroka koji serviramo. Također, nabavljamo svježe namirnice od lokalnih OPG-ova što naša jela čini domaćim i još ukusnijim.

U sklopu Riverside Gardena nalazi se veliki besplatni parking za 200 automobila.

Riverside Garden se nalazi na idalnoj lokaciji ako se odlučite za vatromet. Napominjemo da je za vatromet potrebno zatražiti dozvole. 

Za Vas možemo preuzeti i organizaciju evenata i povezati Vas s našim stalnim dobavljačima i partnerima:

Profesionalni fotografi specijalizirani za slikanje i snimanje evenata, DJ, dekorateri, zaštitari…

Također nudimo najam profesionalne opreme i najam photo bootha.

Naši klijenti

U dvije sezone djelovanja, možemo se pohvaliti organizacijom velikog broja ekskluzivnih korporativnih evenata, konferencija, obljetnica, lifestyle partya, intimnih evenata i sličnog. Neki od naših cijenjenih i zadovoljnih klijenata su:

Vip apartman

U sklopu dvorane, samo za vas osigurali smo VIP apartman u koji možete ostaviti Vaše stvari i poklone ili smjestiti posebnog gosta ili izvođača. Apartman ima zasebni privatni ulaz, te je opremljen sustavom grijanja i klimatizacije.

U VIP apartmanu se nalazi veliki bračni krevet i moderno uređena kupaonica. Čekaju Vas svježa posteljina, ručnici, kava i voda.

Pošaljite nam upit i saznajte sve što Vas zanima!

Kontaktirajte nas, saznajte slobodne datume i dogovorite sastanak.
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pravila privatnosti