Vjenčanje iz snova

Vjenčanja na Riverside Gardenu sasvim su drugačija od uobičajenih - moderni ambijent, zelenilo, neobična lokacija i ukusna hrana učinit će Vaš dan nezaboravnim. Nalazimo se na jednoj od najljepših lokacija u gradu, na zagrebačkim golf terenima, daleko od gradske buke i gužve, a savršen smo izbor ako želite vjenčanje u prirodi. Naša velika dvorana, Riverside Garden, može primiti do 280 uzvanika, dok je velika i prostrana terasa savršena za prijem gostiju. Modernu dvoranu možemo urediti i dekorirati po Vašoj želji kako bi Vaš veliki dan bio savršen. Prepustite organizaciju vjenčanja nama, uživajte u ukusnoj hrani i prekrasnom ambijentu i Vaše vjenčanje iz snova je zagarantirano.

Svježe pripremljena hrana

Ukusna i svježe pripremljena hrana svakom je gostu na prvom mjestu. Pogotovo naši mladenci paze na kvalitetu hrane kako bi njihovo vjenčanje bilo savršeno. Naše dugogodišnje iskustvo dopušta nam da ispunimo sve želje naših gostiju.

Ukusna jela pripremaju se u kuhinji na lokaciji zbog čega možemo garantirati svježinu obroka koji serviramo. Također, nabavljamo svježe namirnice od lokalnih OPG-ova što naša jela čini domaćim i još ukusnijim.

Dekoracija i uređenje prostora

Jedan važan segment u samoj organizaciji vjenčanja je dekoracija prostora. Estetika je našim mladencima i gostima od velikog značaja, a mi pri tom zadatku pomažemo najviše što možemo i pokušavamo udovoljiti njihovim željama.

Uz dekoraciju, ne treba zaboraviti na našu veliku i lijepo uređenu terasu. Upravo to zelenilo daje osjećaj kao da niste u Zagrebu, a također upotpunjune vaše dekoracije, neovisno o stilu koji ste odabrali. Treba naglasiti da su mogućnosti beskonačne i da se dvorana, ali i vanjski prostor, lako prilagode Vašim željama.

Tematski detalji, različite dekoracije, raskošni cvjetni aranžmani ili biljke, svijeće, baloni, rasvjeta - izaberite ono što Vam se najviše sviđa i uživajte u svom danu!

Apartman za mladence

U sklopu dvorane, osigurali smo Vam apartman za mladence s vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu. Možete ju koristiti za spavanje, za presvlačenje tokom noći, kratki predah ili kao prostoriju za popraviti šminku. Čekaju Vas svježa posteljina, ručnici, kava i voda. Apartman je opremljen sustavom grijanja i klimatizacije.

Besplatni parking za goste!

Nalazimo se na adresi Jadranska avenija 6/2, preko puta restorana Batak, a ispred se nalazi besplatni parking. Na parkiralištu se nalazi 200 parkirnih mjesta za sve goste. Točne upute možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Značajke Riverside Gardena

Riverside Garden savršeno je mjesto za Vaše vjenčanje. Moderan ambijent, prekrasno zalenilo i ukusna hrana savršen su spoj za vjenčanje iz snova.

U sklopu naše velike dvorane koja je kapaciteta do 280 sjedećih mjesta nalaze se veliki šank, pozornica, garderoba, muški i ženski toaleti, predprostor za pušače, velika terasa i zelena površina.

Naša mala dvorana “Green room” površine je 80 m2 i kapacitet do 50 uzvanika. Također, ima svoj zaseban ulaz, toalete i privatan vrt s namještajem i suncobranima. Green room je savršen za intimnije vjenčanje.

Riverside Garden kompletno je okružen zelenilom golf terena i prostranom terasom. Jedinstvena vanjska terasa ima 500 m2 i može primit do 700 gostiju.

Catering Team Majetić u dogovoru s Vama pripremit će raznolik menu: možete birati između popularnog Švedskog stola, live cooking showa ili opcije teller posluživanja. Ukusna hrana priprema se u kuhinji na lokaciji zbog čega možemo garantirati svježinu obroka koji serviramo. Također, nabavljamo svježe namirnice od lokalnih OPG-ova što naša jela čini domaćim i još ukusnijim.

U sklopu Riverside Gardena nalazi se veliki besplatni parking za 200 automobila.

Riverside Garden se nalazi na idalnoj lokaciji ako se odlučite za vatromet. Napominjemo da je za vatromet potrebno zatražiti dozvole. 

Za Vas možemo preuzeti i organizaciju vjenčanja i povezati Vas s našim stalnim dobavljačima i partnerima:

Profesionalni fotografi specijalizirani za slikanje i snimanje vjenčanja, DJ, dekorateri, zaštitari…

Također nudimo najam profesionalne opreme, najam photo bootha i izradu digitalnih pozivnica.

Pošaljite nam upit i saznajte sve što Vas zanima!

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak.
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pravila privatnosti